homeBij u op locatie: In heel Nederland
phone+31 (0)6 - 480 18 420 emailinfo@zen-fire.nl

Home > Contact

Contact & reserveren

De stoelmassages, trainingen en workshops van Zen-Fire kunnen bij u op locatie worden gegeven. Neem contact op om te informeren naar de mogelijkheden!

Contact

Zen-Fire is sinds 1997 actief bij diverse grote en kleine ondernemingen om de vitaliteit op de werkplek te verhogen en is daarmee een gedegen en ervaren partner als het gaat om ondersteuning van uw gezondheidsmanagement.

Adres
Bij u op locatie: In heel Nederland

Telefoonnummer
+31 (0)6 – 480 18 420

Bij u op locatie

Zen-Fire heeft een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde, enthousiaste en effectieve professionals, waardoor zij haar diensten door heel Nederland aanbied. Zen-Fire maakt voor de stoelmassage uitsluitend gebruik van Touch-Pro © gecertificeerde masseurs, die regelmatig worden getoetst aan de geldende kwaliteitseisen.

De stoelmassages, trainingen en workshops van Zen-Fire kunnen bij u op locatie door het hele land worden gegeven. Een stoelmassage bij u op locatie kan door uw werknemers zelf ingepland worden met ons unieke reserveringssysteem en duurt slechts 20 minuten, waardoor deze goed in te passen is in de werkzaamheden van de dag.

Grote werkgevers als het Ministerie van VROM, APG, de Gemeente Heerlen, ZUYD Hogeschool, diverse vestigingen van de ING en Rabobank en vele andere hebben het kostenverlagende en motivatie verhogende effect van Zen-Fire ervaren en waarderen.

Neem contact op om te informeren naar de mogelijkheden om binnen uw bedrijf de vitaliteit te verhogen!

Zen-fire is ook te vinden op massage-info.nl

Neem meteen contact met ons op!