homeBij u op locatie: In heel Nederland
phone+31 (0)6 - 480 18 420 emailinfo@zen-fire.nl
Home > Kostenbesparing

Kostenbesparing

Een gezonde, vitale en tevreden werknemer werkt kostenbesparend voor uw bedrijf

Samen met Zen-Fire realiseert u met een actief vitaliteitsbeleid kostenbesparing door gezonde, vitale en tevreden werknemers

Een gezonde, vitale en tevreden werknemer werkt kostenbesparend voor uw bedrijf. Zen-Fire geeft u de gelegenheid om deze kostenbesparing te realiseren. Ons aanbod is divers en wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Naast stoelmassages bieden wij ook diverse vitaliteitsprogramma’s op maat met activiteiten gericht op inspanning en ontspanning. Daarnaast hebben we diverse workshops en trainingen. Allemaal zorgvuldig op elkaar afgestemd. Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze contactpagina of bel +31 (0)6 – 480 18 420, wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Onderzoek naar kostenbesparing door een actief vitaliteitsbeleid

Uit vele onderzoeken is gebleken dat vitaliteit kostenbesparing oplevert. Uit onderzoek van de Menzis bedrijfscheck blijkt:

  • Vitale medewerkers presteren meer, tot 5 procent
  • Verlaging van leegloopuren (kosten)
  • Verzuimen minder (‐15 procent)
  • Minder werkdruk op de werkplek
  • Concentratie neemt toe
  • Betrokken medewerkers

Volgens de loonkostenberekening van het CBS in 2010 zorgt stoelmassage zo voor een kostenreductie van € 3.050,- per medewerker per jaar. Dit betekent bij 100 medewerkers een efficiëntiewinst van ruim
€ 300.000,- per jaar.

Investeren in vitaliteit is belangrijk en noodzakelijk om te zorgen voor betrokken, gezonde en gemotiveerde medewerkers. Een vitale organisatie heeft een lager ziekteverzuim, een beter imago en minder ongewenst verloop.

Werkkostenregeling

Met ons programma heeft u binnen uw bedrijf de mogelijkheid om gebruik te maken van de werkkostenregeling.

De stoelmassage heeft binnen de werkkostenregeling een extra gunstige regeling omdat de fiscus de stoelmassage de nihil waardering heeft toegekend. Dit houdt in dat u uw medewerkers onbeperkt en onbelast stoelmassages mag aanbieden, zonder dat deze ten lasten komen van de vrije ruimte die u mag inzetten voor uw medewerkers.

voordelen

keyboard_arrow_rightDe effecten zijn meetbaar en aantoonbaar

keyboard_arrow_rightAanzienlijk minder risico van uitval door o.a. stress, burn-out en RSI

keyboard_arrow_rightValt onder de werkkostenregeling: fiscaal onbelast binnen uw vrije ruimte

keyboard_arrow_rightStoelmassage valt zelfs onder nihilwaarderingen