homeBij u op locatie: In heel Nederland
phone+31 (0)6 - 480 18 420 emailinfo@zen-fire.nl
Home > Over

Over Zen-fire

Zen-Fire is sinds 1997 uw gedegen en ervaren partner in gezondheidsmanagement

Over Zen-fire

Zen-Fire is uw gekwalificeerde en ervaren partner voor gezondheidsmanagement en vitaliteit in uw onderneming door stoelmassages en vitaliteitsprogramma’s bij u op locatie.

Zen-Fire is sinds 1997 actief bij diverse grote en kleine ondernemingen om de vitaliteit op de werkplek te verhogen en is daarmee een gedegen en ervaren partner als het gaat om ondersteuning van uw gezondheidsmanagement.

Grote werkgevers als het Ministerie van VROM, APG, de Gemeente Heerlen, ZUYD Hogeschool, diverse vestigingen van de ING en Rabobank en vele andere hebben het kostenverlagende en motivatie verhogende effect van Zen-Fire ervaren en waarderen.

Professionals

Zen-Fire maakt uitsluitend gebruik van gekwalificeerde, enthousiaste en effectieve professionals voor al haar diensten. Zen-Fire maakt voor de stoelmassage uitsluitend gebruik van Touch-Pro © gecertificeerde masseurs, die regelmatig worden getoetst aan de geldende kwaliteitseisen. Deze betrokken masseurs bieden massages die zowel preventief als effectief bij bestaande klachten zijn.

Wat wij bieden

Zen-Fire biedt uw onderneming zowel preventief als probleemgerichte ondersteuning aan, zodat u voor nu en in de toekomst uw bedrijf van binnenuit gezond houd.
Dit doen wij door u verschillende mogelijkheden aan te bieden, zoals stoelmassages, trainingen, coaching, vitaliteitsprogramma’s en workshops.

location_onStoelmassage op locatie

Ter bevordering van de lichamelijke conditie en ter preventie van werk gerelateerde ziekten, zoals RSI en symptomen van stress.

favoriteVitaliteitsprogramma

O.a. kortdurende stoelmassages, bewegingsoefeningen, coaching, trainingen en workshops. Zorgvuldig op elkaar afgestemd.

schoolCoaching & workshops

Vitaliteitscoaching, trainingen en workshops. In een of meer vitaliteitsdagen of een complete georganiseerde vitaliteitsweek.

Tot onze klanten behoren onder meer