homeBij u op locatie: In heel Nederland
phone+31 (0)6 - 480 18 420 emailinfo@zen-fire.nl

Home > Stoelmassage

Stoelmassage op locatie

TouchPro® stoelmassages bij u op locatie, door heel Nederland

Stoelmassage voor vitale werknemers

De stoelmassage wordt ingezet ter bevordering van de lichamelijke conditie en ter voorkoming van werk gerelateerde ziekten, zoals RSI en symptomen van stress. De stoelmassage is ontwikkeld om de hedendaagse levens- en werkwijze beter te kunnen hanteren.

Door middel van een speciaal ontwikkelde drukpuntmassage, wordt op een zeer effectieve manier de bloedsomloop bevorderd, gaat de energie beter stromen en komt het lichaam beter in balans.
Het verdient de voorkeur de behandeling met een vaste regelmaat te geven, omdat dit op termijn tot de beste resultaten leidt.

Onderzoeken tonen tevens aan dat een geregeld gebruik van de stoelmassage het ziekteverzuim omlaag brengt. De effecten zijn meetbaar en aantoonbaar.

 

De massage duurt slechts 20 minuten en wordt op locatie gegeven waardoor deze goed in te passen is in de werkzaamheden van de dag.

Effectief bij rug-, schouder- en nekklachten • RSI • Symptomen van stress

Zen-fire ontzorgt

  • Verhoging concentratie
  •  Betere prestaties
  •  Minder werkdruk
  • Verlaging leegloopkosten
  • Minder verzuim
  • Kostenreductie, loonkostenberekening CBS 2010
  • Efficiëntiewinst
  • 100 medewerkers ruim 300k per jaar

Zen-fire biedt

 

keyboard_arrow_rightStoelmassage & Personal training op locatie

keyboard_arrow_rightHeel Nederland

keyboard_arrow_rightGeen reistijd voor uw medewerkers

keyboard_arrow_rightBehandeling in 20 minuten

keyboard_arrow_rightKosten stoelmassage fiscaal onbelast binnen vrije ruimte werkkostenregeling

keyboard_arrow_rightUniek reserveringssysteem

Trainers

Zen-Fire vindt het van groot belang dat alles wat wij u aanbieden van uitstekende kwaliteit is. Wij stellen daarom hoge eisen aan onze medewerkers en werken uitsluitend met gekwalificeerde mensen met ruime ervaringen, die goede resultaten boeken en regelmatig worden getoetst aan de kwaliteitseisen.

Zen-Fire maakt voor de stoelmassage uitsluitend gebruik van Touch-Pro© gecertificeerde masseurs, die regelmatig worden getoetst aan de geldende kwaliteitseisen. Deze betrokken masseurs bieden massages die zowel preventief als effectief bij bestaande klachten zijn.

TouchPro®

In het onderzoek “Effecten van stoelmassage, volgens de TouchPro® Europe methode, op de ervaren gezondheid van werknemers” (PDF) van drs. Freeke de Bresser kunt u lezen wat de positieve effecten van een Touch-Pro® stoelmassage zijn.

In de conclusie staat o.a. “Uit de resultaten bleek dat bij de interventiegroep psychische vermoeidheid en klachten aan het bewegingsapparaat significant verminderd waren ten opzichte van de controlegroep.“