homeBij u op locatie: In heel Nederland
phone+31 (0)6 - 480 18 420 emailinfo@zen-fire.nl

Home > Vitaliteitsprogramma

Vitaliteitsprogramma

Vitaliteit op de werkplek door stoelmassages, bewegingsoefeningen, coaching, trainingen en workshops, zorgvuldig op elkaar afgestemd

Vitaliteit op de werkplek

Het vitaliteitsprogramma kent diverse onderdelen, zoals kortdurende stoelmassages, bewegingsoefeningen, coaching, trainingen en workshops. Deze componenten zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd.

We kunnen een programma speciaal naar uw wens samenstellen, u kunt een selectie uit ons aanbod gebruiken. Daarnaast kunnen wij voor u een of meer vitaliteitsdagen of een complete vitaliteitsweek organiseren. De invulling daarvan is geheel aan u. Wij verzorgen het programma naar uw wens.

Zen-Fire heeft een uitgebreid netwerk waardoor zij haar diensten door heel Nederland aanbiedt. De stoelmassages, trainingen en workshops van Zen-Fire kunnen bij u op locatie door het hele land worden gegeven.

Stoelmassage

Stoelmassage wordt ingezet ter bevordering van de lichamelijke conditie en ter voorkoming van werk gerelateerde ziekten, zoals RSI en symptomen van stress.

Lees hier meer:

Energiecoaching

Energiecoaching is geschikt voor bedrijven met medewerkers die last hebben van spanningsklachten, gedragsproblemen of een hoger dan gemiddeld ziekteverzuim. Zij kunnen terecht voor begeleiding naar bewustwording en gezondheid. De kracht van energiecoaching ligt in het inzetten van een op de situatie afgestemde unieke combinatie van Coaching, Therapie en Training (CTT). De kandidaat werkt puur voor zichzelf om een optimaal resultaat te bereiken.

Mindfulness op de werkvloer

Door stress gaan mensen onder hun werkelijk niveau functioneren. Teveel energie gaat verloren in gehaast bezig zijn, piekeren, overmatig plannen en onjuist reageren in bepaalde stressvolle situaties.

De Mindfulness training brengt uw medewerker meer in het ‘hier en nu’. Tijdens de training wordt geoefend om meer bewust aanwezig te zijn bij de ervaringen van het dagelijkse leven en de ervaringen op het werk. Helder denken leidt tot betere beslissingen, meer creativiteit en minder verspilling van energie.

Met een groep van maximaal 15 mensen wordt gewerkt aan de mogelijkheden om intenser het huidige moment te beleven. De training bestaat uit 7 sessies.

Kennismakingsworkshop

Wilt u graag weten wat Mindfulness voor uw bedrijf kan betekenen?
De kennismakingsworkshop van 1,5 uur geeft uitleg en laat u ervaren wat het betekent om mindful te zijn.

Mindfulness

keyboard_arrow_rightBewust bezig zijn met ‘hier en nu’

keyboard_arrow_rightHelder denken

keyboard_arrow_rightBetere beslissingen

keyboard_arrow_rightMeer creativiteit

keyboard_arrow_rightMinder verspilling van energie

keyboard_arrow_rightMinder stress

Trainers

Zen-Fire vindt het van groot belang dat alles wat wij u aanbieden van uitstekende kwaliteit is. Wij stellen daarom hoge eisen aan onze medewerkers en werken uitsluitend met gekwalificeerde mensen met ruime ervaringen, die goede resultaten boeken en regelmatig worden getoetst aan de kwaliteitseisen.

Zen-Fire maakt voor de stoelmassage uitsluitend gebruik van Touch-Pro© gecertificeerde masseurs, die regelmatig worden getoetst aan de geldende kwaliteitseisen. Deze betrokken masseurs bieden massages die zowel preventief als effectief bij bestaande klachten zijn.

Arbeid en organisatieopstelling

Opstellingen is in toenemende mate een middel wat ingezet wordt bij de advisering binnen bedrijven en personeel. Wij hebben diverse organisaties zoals multinationals, overheid, productiebedrijven, grotere en kleinere bedrijven met dit instrument begeleidt.

Door middel van een organisatieopstelling krijg je inzicht in hoe je het beste om kunt gaan met de belemmerende patronen binnen je organisatie. Tevens wordt inzicht verkregen over de plek binnen de organisatie en vanuit welke positie er optimaal gefunctioneerd kan worden.

Individuele werkvragen

 • onzekerheid over positie en ambitie
 • conflicten op het werk
 • beslissingen betreffende de eigen werksituatie
 • energieverlies op het werk
 • persoonlijke belemmeringen
 • niet optimaal kunnen functioneren
 • burn-out door te hard werken

Organisatie werkvragen

 • ingrijpende veranderingen zoals reorganisaties en fusies
 • onduidelijkheid in leiderschap
 • strijd tussen verschillende delen van de organisatie
 • veel verloop of ziekteverzuim
 • voortleven van oud zeer en historische belemmeringen